Wimperextensions

Altijd al lange en/of volle wimpers gewild, en geen zin meer elke dag mascara op te doen? Dan is wimperextensions echt iets voor jou. Van natuurlijk tot extreem, er is voor ieder wat wils.

Wimperextensions zijn onder verdeeld in 2 technieken, one by one en volume (ook wel russian volume genoemt).

One by one wimperextensions
Bij de one by one techniek word er 1 extension per eigen wimper haar geplaatst, waarmee je dus de natuurlijke wimper haar kunt verlengen. Er zijn verschillende diktes wimperextensions, daarmee kun je de volume bepalen. Echter word er wel gekeken naar de natuurlijke wimper, hoe langer/steviger de natuurlijke wimper hoe langer/dikkerde extension mogelijk is.

Volume 2-6D
Bij de volume techniek, worden er 2-6 haren per eigen wimper haar geplaatst, zoals het al zegt met deze techniek creeer je meer volume. Ook voor de volume techniek zijn er verschillende diktes extensions, een 2D set kan bv. met een dikkere haar gezet worden dan een 6D. Dit heeft allemaal te maken met het gewicht wat op de natuurlijke wimper komt, zodat die niet beschadigd.

Oogvormen
De oogvorm is ook nog bepalend voor de look, heb je bijvoorbeeld een vermoeide blik dan kunnen we de extensions zo plaatsen dat je oog opener zal lijken. Dit heeft te maken met de op/afbouw van de wimperextensions. Hier onder een voorbeeld.

Natuurlijk kunnen wij in de salon altijd advies geven wat het beste bij u oogvorm past, en samen voor het perfecte set wimperextensions kiezen.